Thursday, December 30, 2010

Tempahan Cupcake Bertunang 1.1.11



Fondant cupcake 16pcs RM80 L cup berserta hiasan hantaran
16 pcs RM65 M cup (RM 3.5 per pcs)
16 pcs RM40 S cup (RM 2.50 per pcs)

Jambangan Lolichoc



30 lolichoc RM50

For Birthday My Bos....



Flower Cupcake







Flower cupcake
RM30 - 6pcs medium cup
RM70 - 16pcs medium cup

Monday, November 29, 2010

Monday, October 11, 2010

Tempahan untuk DEEPAVALI

Sekarang Maycoklat sedang sibuk menerima tempahan untuk deepavali. Sekiranya bukan menyambut deepavali pun boleh order... Tempahan yang ada untuk deepavali ini ialah

Mix Almond - RM 25 untuk 50pcs
Coklat biasa - RM 25 untuk 50pcs (inti ada pelbagai perisa)

Tempahan dibuka sehingga 25 Oktober, 2010

Friday, September 17, 2010

Sunday, September 5, 2010

Coklat menjadi kenangan

Tempahan lebih seratus boleh letak nama, tarikh dikotak.... hanya tambah RM0.20 sahaja

Tempahan Terlaris dihari Raya ni...



COKLAT MIX ALMOND

Little teddy


Sekarang Anda boleh add little teddy untuk yang tersayang....
hanya tambah RM5....

Tempahan dari MIMI


Monday, July 26, 2010

Kecairan Coklat

INFO-

Ramai yang bertanya cair ke tak coklat yang nak ditempah nanti... Kena masuk peti ais ke....
Coklat takkan cair pada suhu bilik .... kiranya 37 darjah masih maintain lagi coklat tu... Lagipun saya menggunakan coklat compound.
Tapi kalau jemur coklat tu sememangnya la cair... mana-mana coklat pun macam tu... kalau beli coklat kat langkawi pun balik k.l cair gak coklatnya kan... heheh... jadi jangan risau untuk menmpah bagi majlis perkahwinan... Ketahanan nya pula... selagi tak kena air.. coklat boleh tahan lama....

Sekarang Boleh Add Nama pada Box

Tempahan melebihi 100 box boleh meletakkan samaada nama, tarikh perkahwinan pada box. Menarik bukan... cuma tambah RM0.20 sahaja....

Thursday, July 22, 2010

For My Love




Tempahan ke Ranau SABAH

100 Lolichoc

<>



Tempahan Dr Izwa Medan Mara Untuk Hari Lahir anaknya

Coklat Untuk Hari Bapa

Tempahan Dari Izwa Medan Mara

Coklat untuk Hantaran

Tuesday, July 20, 2010

Promosi Hari Raya

Mix Almond Coklat
Almond , granberries dan Coklat digabungkan
Hanya RM30 utk 50biji

Sunday, June 13, 2010

New Promotion


Small Gift for Father's day


Sunday, May 16, 2010

Thursday, April 29, 2010